Radyo Gözlem - 95.0 Güney Ege Bizi Dinliyor Forum Ana Sayfası Mehmet'Le Son Tren
Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar | Kayıt ol |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki konu | Sonraki konu | Alt |
| Gönderen | |
|---|---|
| DjGaRDiYaN | Gönderen: 2008/2/23 8:06 |
Just popping in ![]() ![]() Üye: 2007/12/13 Kimden: milas Gönderiler: 9 |
Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Sayfamıza Göndermek İstediğiniz Dörtlükler Artık Buraya Arkadaşlar..
Ayrı Ayrı Konu Açmaya Gerek Kalmadı... Yazılan Dörtlükleriniz Her Hafta Güncellenmiş Şekilde Mehmetle Son Tren de yayınlanacaktır...
|
| DEFNE | Gönderen: 2008/2/24 10:21 |
Just popping in ![]() ![]() Üye: 2008/2/6 Kimden: Gönderiler: 1 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Bak sevdiğim <br />Bak yine güneş battı<br />Tekrar ay çıktı<br />Bir gün daha bitti bak<br />Ve yine sen yoksun<br />İstemiyorum artık böyle yaşamak<br />Korkuyorum be sevdiğim<br />Yalnızlıktan, karanlıktan<br />Yardım bile yok burda biliyormusun<br />İstemiyorum karanlık geceler <br />Karanlığımı aydınlatan <br />Sadece ay kaldı<br />Onunda ışığı sönmek üzere<br />Ay gittiğinde <br />Bende gideceğim <br />Sonsuz bir hayata <br />Bende yolcu olacağım<br />Belki o zaman daha mutlu olurum<br />Daha güzel olur belki <br />Belki kavuşuruz gerçekten<br />Gerçekten birbirimizi <br />Bulabilirmiyiz uzaklarda<br />Neyse be sevdiğim <br />Ben gideyim artık <br />Hem bak kalkmak üzere trenim<br />Gitmeliyim be sevdiğim <br />Birbirimize belki burda kavuşamadık <br />Belki burda yaşayamadık <br />Ama orda yaşamak için <br />Gitmeliyim be sevdiğim <br />Gitmeliyim şimdi....
|
| saniye | Gönderen: 2008/2/24 21:52 |
Just popping in ![]() ![]() Üye: 2008/2/24 Kimden: milas Gönderiler: 19 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Bir sen kaldın hayatımda
Yalnız bıraktı herkes Sende gidersen biliyorum Yaşayamaz bu can Aslında kalbimin bir yanı Senin gitmeni istiyor Öbür tarafı ise Gitme diye yalvarıyor Bak sevdiğim Bir sen kaldın hayatımda Ama seni zorla tutamamya Sen bir kez gidecek olduysan Ben ardından bağırmışım Neye yarar Git istiyorsan sevdiğim Git sende Yalnız kalayım yalnızlıkla Yıldızlar dost olur bana Gece sevdiğim olur Git sevdiğim Hayatını yaşa Benim kaderim belli zaten Yakında giderim bu hayattan Şimdi sevdiğim bir isteğim olacak senden "Beni yalnız bırakıp gidecekmisin?" "Yoksa bir ömür yanımda mı kalacaksın? Seçim senin sevdiğim Serbest bırakıyorum seni İstersen git İstersen yanımda kal Ama şunu hiç unutma Ne yaparsan yap Hangi kararı verirsen ver Ben herşeye rağmen Seni çok seviyorum |
| saniye | Gönderen: 2008/2/24 21:53 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Ah be sevdiğim
Sen değilmiydin beni bırakan Sen değilmiydin Sevgimi bile bile Bana inat Başkasıyla karşımda Durarken bile sevdim seni Şimdi söylesene sevdiğim Ne yapmalıyım Seni seviyordum ben Senin için ölüme bile giderdim Ama senin başkasına olan sevgin Bir uçuruma itti bak beni Şimdi sevdiğim Sayende mi demeliyim Yoksa dememelimiyim bilmiyorum Ama sayende be sevdiğim Bu uçurum kenarına geldim Daha dün herkesin sevdği kız Şimdi herkesin dilinden düşürmediği Aşkı yüzünden deliren kız oldum Belki duymuşsundur Deli aşığın hikayesini Gerçi sevdiğim Senin duymana ne gerek var Bu hikaye senin karşında yaşandı Ben senin gözlerine baka baka Gözlerinin önünde delirdim Gözlerini önünde yaşadığım hayatımı Bir cümle ile son buldurmak Ne garip değilmi Ama öyle be sevdiğim öyle Seni hep sevdim be aşkım Son nefesimde verirken bile Seni ne kadar sevdiğimi Söyleyerek gidiyorum bu hayattan """SENİ ÇOK SEVİYORUM""" |
| saniye | Gönderen: 2008/2/26 17:01 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Elim telefonda
Belki ararsın bekliyorum Çok ağladım bu güne kadar Tam artık bundan sonra Ağlamak yok dediğim sırada Yine ağlattın be Belki sende benim aramamı bekliyosundur Yapmıyorum be sevdiğim Basamıyorum tuşlara Aklıma gelmiyor numaran Basamıyorum tuşlara Elim kasılıyor Yapamıyorum be Arayamıyorum seni Oysa tuşalamam gereken 11 sayı şunun şurası Ama olmuyor Basmıyor parmaklarım Basamıyorum Telefon elimden kayıp gidiyor Ve ben o telefonu bile tutamıyorum Gözlerim kararıyor sevdiğim Dizlerimin bağı çözülüyor Duramıyorum ayakta Herşeyle bir kendimide yerde buluyorum Uyandığımda ise sen yine yoksun Yalnızım yine sevdiğim Yine bıraktın beni İşte sevdiğim Arayamamamın sebebi Yapamıyorum Yapamıyorum çünkü Aramya çalıştığımda Herşey kayıyor Kaymakla birlikte Herşey yerle bir oluyor Artık sıkıldım be sevdiğim Böyle yaşamaktan Her uykunun sonunda Yine sensiz uyanmaktan Çok yoruldum be sevdiğim Senin gittiğin gibi Şimdi bende gidiyorum Ama bir değişiklik yaparak Sen benim hayatımdan gitmiştin Ben ise hayattan gidiyorum Sonsuza dek Senin hayatından ve Bu hayttan Gidiyorum artık sonsuza dek >>>>>>ELVEDA<<<<<< |
| saniye | Gönderen: 2008/2/27 16:03 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Ah be sevdiğim
Sen değilmiydin beni bırakan Sen değilmiydin Sevgimi bile bile Bana inat Başkasıyla karşımda duran Sen başkasını severken bile Sevmedim mi seni Şimdi söylesene sevdiğim Ne yapmalıyım Seni seviyordum ben Senin için ölüme bile giderdim Ama senin başkasına olan sevgin Bir uçuruma itti bak beni Şimdi sevdiğim Sayende mi demeliyim Yoksa dememelimiyim bilmiyorum Ama sayende be sevdiğim Bu uçurum kenarına geldim Daha dün herkesin sevdği kız Şimdi herkesin dilinden düşürmediği Aşkı yüzünden deliren kız Belki duymuşsundur Deli aşığın hikayesini Gerçi sevdiğim Senin duymana ne gerek var Bu hikaye senin karşında yaşandı Ben senin gözlerine baka baka Gözlerinin önünde delirdim Gözlerini önünde yaşadığım hayatımı Bir cümle ile son buldurmak Ne garip değilmi Ama öyle be sevdiğim öyle Seni hep sevdim be aşkım Son nefesimde bile Seni ne kadar sevdiğimi Söyleyerek gidiyorum bu hayattan """SENİ ÇOK SEVİYORUM"""
|
| saniye | Gönderen: 2008/2/27 16:11 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Ayrılmamızın ardından,
Çok geçmemişti, Ama ben seni hiç unutamadım, Sen gittin ya, Sesini duyamaz oldum ya, İşte o zaman çıkardı acısını: ÖZLEM..... Biliyordum bir daha dönmeyeceğini, Ama ben yine sana bağlandım, Giderken söylediğin, Tek bir kelime vardı ya; Hala aklımda hiç unutmadım Tam seni aklımdan, En önemlisi kalbimden çıkarmışken, Karşıma çıktın tekrar, Ama unuttum artık, Ne seni nede sesini, Hiç birşey hatırlamıyorum artık, Seninle ilgili..... Giderken söylediğin o kelime varya, Şimdi ben sana söylüyorum sevdiğim, .......ELVEDA........
|
| saniye | Gönderen: 2008/2/29 17:52 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Bu gün bir deniz kıyısındaydım
Seni düşündüm sevdiğim Bir kayanın üzerine oturup Denize baktım saatlerce Sessiz usulca bir hali vardı Görseydin keşke sende O güzel iç açıcı manzarayı Ama yoktun be sevdiğim Sen yerine hüzün vardı yanımda Onunla izledim denizi Aslında deniz sen varkenki gibi değil Biraz daha çekilmişti deniz Seninle birlikte Yüzerek gittiğimiz bir kaya vardıya Şimdi oraya yalnız Sadece hüznüm ile birlikte Yürüyerek gidiyorum Hüznüm yerine keşke sen olsaydın Yine eskisi gibi beraber otursaydık O kayanın üstünde Ama yoktun be sevdiğim Yalnız bırakmıştın beni O kayanın üstünde Ama yoktun be sevdiğim Yalnız bırakmıştın beni Oysaki ben seni Hala unutamadım Kalbim hala senin geleceğin umuduyla Atıyor be sevdiğim Aslında gelme imkanının olmayacağını Bir an bile olsa Aklımdan geçirdiğimde Kalbim bedenimi parçalayacak oluyor Durduramıyorum kalbimi o anda Ama belki gelmiyeceksin geri İşte o zamana alışması için Bırakıyorum parçalasın bedenimi
|
| saniye | Gönderen: 2008/2/29 17:55 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Bak yalnızım be sevdiğim
Düşüyorum uçurumdan Hani hep yanımda olacaktın Hani hiç bırakmicaktın beni Yalanmış be aşkım Sevginde sözlerin gibi Yalanmış be aşkım Ne olurdu be Ne olurdu bir kez doğruyu söyleseydin Ne olurdu ben uçurumdan düşerken Tutsaydın ellerimi Tutmadın be aşkım beni Salıverdin uçuruma Zaten uçurumun kıyısındaydı hayatım Her an düşmeye hazırdı Sen gelmiştin yanıma Tam beni burdan kurtaracaksın derken Bir tekmede sen attın be aşkım Bu hayat gibi Bir tekmede sen attın
|
| saniye | Gönderen: 2008/3/1 22:54 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Bir deniz kenarında
Büyük güzel bir kaya üstündeydim Oturdum seni düşünüyordum sevgilim O kadar güzeldiki deniz O kadar saftı ki Her an kirlenmeye açık Bir beyaz renk gibi Güneş ise dağlar ardında Bakıyor sessizce Turuncu- sarı karışımındaki rengi Denizin üstünü yavaş yavaş Kirletiyor uzun bir çizgi gibi İleri gittikçe çizgi büyüyor Rengi ise göz kamaştırıyor O kadar güzeldiki o balo sevgilim Baloya 4 kişi davetliydik 3 kişi tam zamanında geldi Ama sen gelmedin Yanımda olmasan bile Kalbimin en güzel yerindeydin O kesindi sevgilim Balo o kadar güzeldi ki Keşke sende olsaydın 4 kişi davetliydik baloya Sen, ben,deniz ve güneş Sondan 2 konuk daha geldi Yıldızlar ve ay Keşke sevdiğim Keşke sen de olaydın orda Beraber oturup O kaya üstünde El ele, kol kola Denizin güneşin, ayın ve yıldızların O güzel danslarını izleyebilseydik Şimdi yalnız olabilirim belki Ama elbet bir gün geleceksin Geleceksin ve o baloya beraber gideceğiz Değilmi sevdiğim Beni böyle yüz üstü bırakamayacaksın değilmi O balonun ikincisine beraber El ele ikimiz gideceğiz değilmi Sadece ikimiz Sadece sen ve ben
|
| saniye | Gönderen: 2008/3/1 22:54 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Sensiz bir deniz kenarındayım
Yavaş yavaş yürüyordum Senin yanımda olmayışının acısını Denizden çıkartıyordum Biliyorum deniz bana çok kızacak Ama ne yapayayım sevdiğim yok Sanki duygularım elime güç veriyor Yerden bir hılza topladığım taşları Yine bir hızla Denize atıyordum Denizde bana kızıp O temiz duru suyundan Yüzüme serpiştiriyordu Yoksun ya yalnızım ya Yürüyordum seni düşünürken Bir yağmurdur bastırdı O kadar kötü bir yağmurdu ki Göz gözü görmüyordu Bir köşeye çekildim Yağmur duruncaya kadar orda kaldım Yağmur durduğunda Karşımda sen vardın Bana bakıp bitti artık hasret diyordun O özlem dolu günler Gerçekten geçmişte mi kalmıştı? Gerçekten gelmiş miydin? Yoksa hepsi bir hayalden ibaret miydi?
|
| saniye | Gönderen: 2008/3/1 22:56 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Bir çifit gül vermiştin geçenlerde
Hatırladınmı aşkım Bak soldular güllerim Çiçekler dayanmaz ki zaten Ne o sevdiğim Sevgimizde mi soldu Bir çift gül gibi Onlarla eşit mi tutuyordun sevgimizi Onlar kadar mı olacaktı Onlar gibi iki günlük mü olacaktı sevgimiz Ne olurdu onlara benzemeseydi sevgimiz Ne olurdu biraz daha uzun olsaydı Ne olurdu böyle bitmeseydi Ama bitti işte Senin istediğin gibi Bitti işte
|
| saniye | Gönderen: 2008/3/9 10:02 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Yalnızlık uçurumuna düşmüştüm
Hayatı ve yaşamayı sevmeyen Birisi olmuştum Uçurumun kenarındaki Bir dala tutunuyordu hayatım Her an düşmeye hazır bir durumda Uçurumum dibinde yaşarken Yalnızlığım ve ben Seni tanımıştık Sende benim gibi Yalnızlık uçurumuna düşmüştün Sende bir dala tutunuyordun Tanışmıştık böylece İkimizde tekrar hayata tutunmuştuk Tırmanmaya başlamıştık Yavaş yavaş tırmanıyorduk hayata Sen başarmıştın Her engele rağmen Ben ise yapamadım O engelleri aşamamıştım bile Ben ne kadar çıkmaya çalışırsam Yalnızlık da o kadar Dibe itiyordu beni Bir küçük mutluluktu son isteğim Ama yalnızlık yine mutlu olmama dayanamadı Yine aldı seni Ben ise yine yalnz kaldım Her zamanki gibi Ben yine yalnız kaldım
|
| saniye | Gönderen: 2008/3/9 11:33 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Yalnızım, üşüyorum
Bak sevdiğim Sensizim, korkuyorum Seni istiyorr bu kalp Sensizlik onu ağlatıyor Dedim ya sevdiğim Sensizim diye Tekrar tekrar ve tekrar Sensizim, korkuyorum Sen yoksun yanımda Beni koruyacak Sen yosun şimdi Bu kalbimi nasıl durduracağım Bilemiyorum sevdiğim Sen varken hayat ne güzeldi Ne güzel eğlenirdik Tüm korkularımızı Herşeyi unutur Sadece ikimiz olurduk Şu tek dünya'da İkimizin olurdu hayat Sen korurdun beni Yalnızlıktan, karanlıktan Üşüdüğümde ise Yine sen ısıtırdın beni Ama şimdi yoksun Şimdi yalnızım Öylece onca yaşanandan sonra Tek bir sözle gitmiştin Ben o sözü haketmemiştim Ama sen hakediyormuşsun Bana söylediğin lafı Aslında ben sana söylemeliyim sevdiğim Ama yapamıyorum Dilim dona kalıyor Ağzımdan tek bir kelime Tek bir sözcük bile çıkmıyor Bu yüzden sana sevdiğim Hiçbir şey demiyorum Sadece bitanem SENİ SANA BIRAKIYORUM
|
| saniye | Gönderen: 2008/3/9 11:34 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Gidiyorum sevdiğim
Gözüm yaşlı bir şekilde Senden uzaklara gidiyorum Çok acı çekeceğim Ama ayrılmamız lazım Neden diye sorma Ayrılmamız lazım Seni sevmediğimi sanma Seni gerçekten sevdim Sen yokken yanımda Seni gerçekten özledim Kavuşmamız zor olucak Ayrılmamız da öyle Ama ne olur sevdiğim Bırak şimdi beni Gitmeliyim sevdiğim Beni bana bırak Beni yalnızlığıma bırak Biliyorum birbirimizi Unutmamız çok zor olucak Ama unutmalıyız sevdiğim Yalnızlığıma bırak beni Bırak ki daha fazla Kalbini kırmayayım Daha fazla üzmeyeyim seni Ben şimdi sevdiğim Nedensiz gidiyorum Sorma ne olur "neden" diye Cevabı gelmeyecek sorunun Şimdi bırak beni gideyim Son bir sözüm olucak sana Seni gerçekten sevdim ama ELVEDA
|
| saniye | Gönderen: 2008/3/9 11:36 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Oturdum
Bak seni düşlüyorum Yoksun yanımda ya Benden uzaktasın ya Bana veda edişini hatırlıyorum Yine böyle bir geceydi Gökteki yıldızlar Bizim aşkımızın üstüne Mutluluk ve umut olarak yağıyorlardı Sense bana birşeyler almak için Karşı tarafa geçmiştin Bense senin nereye Gittiğinden habersizce Bana bekle dediğin yerde Usulca seni bekler olmuştum Karşıdan geliyordun Elindeyse bir çift kırmızı gül vardı Yolu tam geçerken Bir araba geldi Seni benden alan O araba geldi Bir anda seni yerde görmüştüm Her yerin kanlar içindeydi Bana ise aldığın gülleri verip Seni seviyorum ile Gitmiştin bu hayattan Hiç unutmuyorum sevdiğim O gözlerini Son kez gözlerime bakışını Hiç unutmuyorum sevdiğim Güllerini merak etme sakın Onlar hala elimde duruyor Sen gittin ya bu dünyadan Senin verdiğin o güllerle Hayta tutunmaya çalışıyorum işte Ama olmuyor sevdiğim Yapamıyorum işte Tutunamıyorum hayata Beni sakın merak etme Çünkü yakında yanında olacağım Ykında birlikte olacağız Seni benden alan bu hayat Şimdi beni sana kavuşturacak Şimdi sevdiğim Şimdi beni merak etme Yanına geleceğim ya Onun için çok sevinçliyim Yıllar sonra sevdiğim Tekrar birlikte olacağız Senin yanına geliyorum Ne olur sevdiğim Sakın üzülme bana Çünkü ben üzülmüyorum Ben tam aksine çok sevinçliyim Senin yanına geleceğim için Çok mutluyum
|
| gozlem | Gönderen: 2008/3/23 8:52 |
Moderator ![]() ![]() Üye: 2007/5/26 Kimden: Gönderiler: 916 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Seni özlemeyi en çok ben bilirim
hiç yakınmadım seni özlemekten üstelik sana kavuşamama ihtimali işlenmemiş soğuk bir taş gibi önümde dikilip dururken sana dokunamamak yüreğimi böylesine acıtırken YİNEDE BİL EY YAR... BİL Kİ, BEN YÜREĞİMİ KANATAN BU ACIYA İNAT, DOKUNMADAN TENİNE SAATLERCE SEVİŞEBİLİRİM SENİNLE!... NOT: Sayın İso Nickli Gözlem FM Üyesi Lütfen Bundan Sonra ki Dörtlerinizi Burada Paylaşalım... Saygılarımla.... |
| saniye | Gönderen: 2008/3/31 16:47 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Gecenin sessizliğine benzetiyorum
Hayatımı bazen Bazende o sessizliği bozan Güzel ve korkutucu seslere Gecenin sessizligine benzetiyorum Çünkü hayatım Gecenin sessiz oluşu gibi Geçip gidiyor Ne bir gören var beni Nede bir duyan Bazende dedimya Sessizliği bozan Seslere benzetiyorum diye Çünkü hayatımı boğan Sessizlik bir anda yerini Güzelliğe bırakabiliyor Bazende en küçük şeyden Korkutucu ve dayanılmaz olabiliyor Ama her ne olursa olsun Geçmişte gelecekte Hayat korkunçluğuyla Sessizliğiyle ve güzelliğiyle Akıp gidiyor Sen zamanı geri saramassınki Geçmişe geri gidebilesin İleri saramassınki Geleceğe gidebilesin Hayat dediğin Saat değil ki durdurasın Hayatı durduramassın Bırak zaten hayat akmaya devam etsin Sende yaşamının tadını çıkar Her yaşadığın günü doyasıya yaşa Çünkü yaşadığın günün tekrarı Bir daha olamayacak.
|
| saniye | Gönderen: 2008/4/4 17:06 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Siyah bir kağıda
Güzel bir kalp yaptım Beyaza boyadım onu Kim beni üzerse Siyah bir leke gibi Bir nokta koyacaktım Sadece bir tane koydum O da sana ait bir leke Senin kalbie bıraktığın En kötü acının resmi olacak bu Öyle bir şey ki yaşadığım Seni sevmekte acı vericiydi Senden ayrılmakta Hayatımda hiç tatmadığım Aşk acısını sende tattım Ve bembeyaz kalbimi Şimdi karalara boyadım
|
| saniye | Gönderen: 2008/5/16 18:12 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Bak susuyorum işte
Aynı senin istediğin gibi Hiç sesim çıkmıyor Sen giderken Sana dur diyecek Gözlerimle yalvarıyordum sana Ama onlardaki yaşlarda kurudu artık Şimdi ne ağlayabiliyorum Doya doya Nede tek bir ses çıkarabiliyorum Avazım çıktığınca Yapayalnız, darmadağınım Sen benim tek dayanağımdın Yalnızlıktan kurtarmak için gelen İlk ve son vapurumdun Issız bir limana bıraktın beni Ve öylece arkana bile bakmadan Açıldın denize Şimdi ne bir vapur var Senden geriye Nede bir liman Sen benden uzaklaşıyordun Bense senin uzaklaştığın Her santimde denize gömülüyordum Sonunda sen ufukta Beyaz bulutlar arasında kayboldun Ben ise Mavi suların derinliklerinde Yok oldum Şimdi ikimizde darmadağın olduk İkimizde yapayalnız kaldık Mutlumusun be sevdiğim Sessizce birbirimizi Kaderin ellerine attık
|
| saniye | Gönderen: 2008/5/16 18:13 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Geçenlerde kırlarda geziyordum
Bir kaç papatyaya rast geldim Azalmaya başladıkları için Artık pek görünmüyorlar Yalnız gördüğüm iki papatyayı Bana arkadaş olur diye kopardım Bir süre sonra bana küsmüşlerdi Sanki bana hesap sorarlar gibi "Beni niye kopardın" der gibi Bükmüşlerdi başlarını Günün batımına doğru Deniz kıyısına indim Bir kaya üzerine oturup Elimdeki papatyaların yapraklarını Saymaya başladım "Seviyor,Sevmiyor...." İlk saydığım seviyor çıktı Ona inandım İkinci saydığım ise sevmiyor çıktı Ona inanmadım Farkında olmadan da Gözlerim yaşardı Yanağımdaki yaşların sıcaklığıyla Sen geldin gözümün önüne Fakat gözümden akan her damla yaş Bana senin dediğin bir sözü anımsattı "Papatya fallarında seviyor çıkarsa inan, Sevmiyor çıkarsa inanma Çünkü ne de olsa o bir papatya"
|
| saniye | Gönderen: 2008/5/24 19:17 |
Re: Dörtlükleriniz Buraya Lütfen Arkadaşlar Boğazımda çözülmeyen
Bir düğümsün Yutkunamıyorum seni Biliyorum yutkunursam Seni kaybedeceğim Yutkunmassamda Sen beni zehirleyeceksin Bu düğümün oluşmasına sebep Senin sorun olmuştu Bende cevaplayamamıştım Aslında cevaplayacağım sırada Sözcükler boğazımda düğüm olmuştu Konuşamamış öylece Karşında dona kalmıştım Ama şimdi Keşke o düğümü O gün orada çözebilseydim Keşke sorunu cevaplayabilseydim Bak görüyormusun Hayatım keşkelerle doldu Keşke keşke Ve daha nicelerce keşke Ama artık keşke yok Yok çünkü gidiyorum Senin yaşadığın bu şehirden Bu hayattan gidiyorum işte Boğazımda bir türlü çözemediğim düğüm Sonunda zehirledi beni Gözlerimdeki seni ve sen dolu hayatımı Kısacası sevdiğim Sen dolu tüm anılarımı Alıp da gidiyorum artık Neden aldıklarımın hepsi Seninle ilgili sorma Çünkü sen başkasının yanındasın Sen şimdi sevdiğim Başkasını yarimisin Ben senin eski anılarınla Yetinmeye çalışan BENİM İŞTE Bende kalan tüm anılarımızıda Alıpta gidiyorum işte
|
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki konu | Sonraki konu | |
| Kayıt ol | |