Radyo Gözlem - 95.0 Güney Ege Bizi Dinliyor Forum Ana Sayfası Mehmet'Le Son Tren
SON TREN ÇOK YAKINDA SON DURAĞINDA | Kayıt ol |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki konu | Sonraki konu | Alt |
| Gönderen | |
|---|---|
| gozlem | Gönderen: 2008/5/3 21:02 |
Moderator ![]() ![]() Üye: 2007/5/26 Kimden: Gönderiler: 916 |
SON TREN ÇOK YAKINDA SON DURAĞINDA Mehmet’Le Son Tren sevenlerine öncelikle selamlar;
Sizinde bildiğiniz gibi yaklaşık olarak 2 yıl boyunca Radyo Gözlem Ailesinin bir ferdi olarak Son Tren programı ile sizlere sizin sesinizi ulaştırmaya çalışmaktayım. Memur bir ailenin 2. çocuğu olarak ‘’memleketinin doğduğun yer değil doyduğun yerdir’’ politikasını uygulayan bir insan olarak hayatımı son 2 yıl boyunca bu şirin yerde sürdürmekteyim. Bir tesadüf üzerine buralara yolumun düşmesi belki de çoğu kıvılcımın sebebi olmuştu… NEDEN DUYGUSAL BİR PROGRAM? Her insan acılarıyla farklı açılar ile başa çıkar. Ben ise acılarıyla tazelenen ve acılarından feyz alan bir insan olmaya çalıştım. İnsan yaşadığı acılar kadar olgunlaşırmış ben bunu çok küçük yaşlarımda fark ettim. İçindeki fırtınaları yer yer yazılar ve şiirlerle, yer yer konuşmalarımın içinde dindirmeye çalıştım. Hayattan kaçmak yerine onunla başa nasıl çıkacağımı bulmaya çalışarak geçti hayat yolumun yarısı. İşte bunların hepsi duygusal bir yayın yapmamda etkili faktörler oldu. Bazen sözcükleriniz bittiğinde İmdadınıza şarkılar, şiirler ve mikrofon başında sizi anlayan birinin olması konuşmaktan çok daha fazla şeyler ifade eder. NEDEN SON TREN? İnsan çoğu anlarda fark etmeden hayatında yapmış olduğu eylemleri bir daha gerçekleştiremez. Yaklaşık olarak 8 yıldır yapmış olduğum Radyo hayatımda fark ettim ki insan hayatında bir daha gerçekleşemeyecek ya da yaşantısın kıyısında farkında olmadan son eylemlerini gerçekleştirmiş olmanın farkına vararak yeniden o zamana yolculuk etmeye çalışmakta. <br />Gecenin de son sunumu olması tabiî ki program isminin Son Tren olmasında çok büyük payı var. SON TREN SON DURAĞINDA; Her insanın hayatında bir heves uğruna takılı kaldığı uğraşları vardır… Benim de mikrofonun bir ucundan tutmam böyle olmuştu. Sonra sonra almaya başlamıştım gerçek tadını yayıncılığın, İnsanlara hararetli bir şekilde bir olay anlatmayı onlar ile güzel duygular paylaşmanın tadını… Zamanın ne kadar çabuk geçtiğini fark edememişim meğerse… Bu 2 yıllık zaman diliminde çoğu sevgilerin, üzüntülerin, umutsuz insanların hüzünlü yaşantılarına şahit oldum. Elimden geldiği kadar sizlere bir dost, bir arkadaş, bir kardeş olmaya çalıştım. Yüreğimizin sesini de dinleyerek bu umutsuz hayatta mutlu olmanın formüllerini hep birlikte aradık ki bu zaman diliminde paylaşımlarımız da gösteriyor ki bu amacıma çoktan ulaşmışım. Bundan ötürü çok mutlu olmakla birlikte Son Trenin de son aylarında olmaktan ayrıca üzüntü duymaktayım. Bu yayın döünüşü olmayan bir yolculuğa çıkmasa diye başlayan birçok maillerinizi aldım ama bazen insan istemese de hayatında ki bazı parçaları feda etmek zorunda. Son Tren yeniden Sevenleri için çok kısa zamanda tekrar istasyona yanaşacak ama tek bir farkla başka mekânlar başka şehirlerde. Bu zaman boyunca tüm iş arkadaşlarımın göstermiş olduğu güzel ilgilerinden dolayı Tüm RADYO GÖZLEM ekibine sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim ve tabiî ki Mehmet’Le Son Treni SON TREN Yapan siz değerli DİNLEYİCİLERİNE sonsuz sevgiler. Ruhu karanlığa gömülmüş kendini dipsiz kuyuda görenler için acıya gülmek zordur… Ama siz siz olun ‘Acı Hayata’ Acıyla Gülmeye Çalışın… Saygı ve Sevgilerimle Mehmet YAVUZER… Yorumlarınızı ve Maillerinizi Ulaştırabileceğiniz Adreslerim: mehmet@radyogozlem.net djgardiyan@gmail.com |
| Yassı | Önce Yeniler | Önceki konu | Sonraki konu | |
| Kayıt ol | |